Jalan pada harga adil yang disetujui bersama!
inDrive adalah aplikasi mobiliti di mana anda boleh tawarkan harga adil
600+
bandar
47
negara
2+ bilion
perjalanan
175 juta
pengguna sedunia
Anda mempunyai kebebasan memilih
Anda tetapkan harga
Tawarkan harga anda dan jimat pada setiap perjalanan - tak kira panjang atau singkat. Tiada kos tersembunyi atau surcaj. Tak ada dah algoritma yang menentukan harga anda
Anda pilih pemandu
Kini semuanhya dalam kawalan anda - pemandu pun anda yang pilih berdasarkan penarafan mereka dan maklum balas daripada penumpnag lain
Mengapa penumpang pilih kami
Pilih tawaran terbaik daripada pemandu berdasarkan harga, jenis kenderaan, dan waktu ketibaan
Siapa kami?
Kamilah kisah kejayaan besar Silicon Valley yang seterusnya: aplikasi mobiliti yang membolehkan kedua-dua penumpang dan pemandu membuat tawaran yang adil. Kami percaya bahawa masih tiada teknologi di dunia yang boleh menggantikan sifat kemanusiaan. Kebenaran dan keadilan masih menjadi pilihan setiap kali anda menekan butang untuk memesan perjalanan.

inDrive wujud untuk membuktikan - aplikasi ride-hailing boleh dan seharusnya lebih manusiawi. Kerana harga adil adalah suatu yang anda boleh disetujui, bukan sekadar diimpikan. inDrive memegang amanah berjuta-juta orang di seluruh dunia.
Pengagregat perkhidmatan pengangkutan penumpang dalam talian "inDrive" tidak merupakan perkhidmatan teksi dan tidak terlibat dalam perhubungan pengguna. Segala permintaan perjalanan adalah dicipta, diarah dan diselesaikan oleh pihak pengguna sendiri.
Tawarkan harga anda dan
jimatkan duit hari ini!