Keselamatan Diutamakan pada Setiap Perjalanan
1
4
5
6
7
3
2
Pengesahan Pemandu
Pilih Pemandu Anda
Butang Keselamatan
Kongsikan Perjalanan Anda
Hubungan yang Dipercayai
Sokongan
Tarafkan Pemandu Anda
Sebelum didaftarkan sebagai pemandu kami, setiap individu harus menjalani semakan dokumen dan pengesahan gambar. Jika pemandu/kereta tidak padan dengan profil dalam aplikasi anda, batalkan perjalanan dan hubungi pasukan sokongan.
Lebih baik daripada dipadankan sahaja dengan kereta paling dekat, anda dapat memilih pemandu sendiri dengan cara menyemak penarafan, model kereta, dan sejarah perjalanan mereka sebelum menerima tawaran.
Klik ikon perisai pada laman utama untuk menghubungi sokongan dengan pantas, atau memanggil polis atau ambulans.
Kongsikan butiran perjalanan anda dengan rakan-rakan atau keluarga. Mereka akan dapat melihat laluan perjalanan anda, maklumat pemandu dan kenderaan, serta status perjalanan masa nyata.
Simpan nombor telefon seseorang yang anda percayai dalam aplikasi untuk menjadi hubungan kecemasan anda. Anda boleh menyimpannya pada bila-bila masa, termasuklah semasa dalam perjalanan.
Jika anda ingin mengadu tentang sebarang pelanggaran peraturan atau mempunyai konflik, sila hubungi pasukan sokongan kami di support@indrive.com atau melalui perbualan dalam-aplikasi.
Jangan lupa untuk menarafkan pemandu anda. Jika anda tidak mahu berjalan dengan seseorang pemandu pada masa akan datang, berikannya 1 bintang dan tekan 'Berhenti Menunjukkan' — mereka tidak akan dapat melihat order kamu lagi.
selamat berjalan
Hello! This page contains information for your mobile application
The inDrive online passenger transportation aggregator is not a taxi service and is not involved in the relationship of Users. All requests are created, sent and performed by users independently.
© SUOL INNOVATIONS LTD, 2013-2023